mentoring

Wil je meer de diepte in gaan en je specialiseren in een bepaalde tak van fotografie zoals newbornfotografie of bruidsfotografie? Dan is een 1-op-1 mentoring wellicht iets voor jou. De mentoring is intensief en persoonlijk en uit te breiden naar wens.

We gaan aan de slag met de theorie door het fotograferen van een prachtig bruidspaar of een pasgeboren baby! Heerlijk hands on kan ik direct tips geven en je helpen om hele toffe beelden te maken, welke je kunt gebruiken voor je eigen portfolio. Nadat we klaar zijn met fotograferen, duiken we mijn studio in voor het editten van jouw beelden. Ik ga je leren hoe je van mooie beelden waanzinnige beelden kunt maken in Lightroom Classic. Je neemt dus je eigen laptop mee.

Waar ik ook aandacht aan wil geven is wie jij bent als fotograaf, wat is jouw visie en hoe kan jij je daarmee onderscheiden van andere fotografen? Ik ontvang graag voorafgaand aan de mentoring een aantal vooraf geselecteerde foto’s van jou om te reviewen en kan je dan tips geven hoe je jouw doelen kunt bereiken.

Als laatste besteden we aandacht aan het marketinggedeelte. Want hoe breng je al het geleerde nu in de praktijk? Ik zorg dat alle puzzelstukjes op de juiste plek vallen en dat jij aan de slag kan met een concreet plan.

Ben jij klaar voor de volgende stap? Check hier de verschillende mogelijkheden.

    © 2019 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.