basis workshop fotografie 

Veel mensen kopen een mooie (soms dure) camera omdat ze graag mooie foto's willen maken, maar komen vaak niet verder dan de automatische stand. Zonde om de camera te laten bepalen wat voor foto's jij maakt, in plaats van dat jij de regie in handen hebt. Termen als ISO, sluitertijd en diafragma klinken als moeilijke begrippen, waardoor het ontmoedigend kan zijn om te starten. Maar zo moeilijk is het niet. In 2 dagdelen leer ik je de basistechnieken onder de knie te krijgen, in een groep met maximaal 5 andere cursisten. Ik ben zelf altijd iemand geweest die iets pas leert, door het te doen. Tuurlijk ontkom je niet aan een stukje theorie, maar ik vind het praktijkgedeelte het belangrijkst. Je gaat samen met een andere cursist buiten oefenen. Om de hoek bij mijn studio zijn een aantal toffe plekken waar we gaan oefenen. Aan het eind van deze lesdag ga je naar huis met heel veel zin om vooral zelf te gaan oefenen. Je krijgt 3 opdrachten voor thuis mee. We starten de tweede lesdag met het beoordelen van de thuisopdrachten. Heel leerzaam om de foto's van zowel jezelf als die van je medecursisten te laten beoordelen. Daarna gaan we de diepte in met de tofste composities en komt er nog gedeelte over witbalans voorbij. Daarna gaan we uiteraard weer met elkaar oefenen. Tevens is er veel ruimte voor vragen.

Veel cursisten gingen jullie voor. Als feedback kreeg ik vaak te horen dat ik met veel enthousiasme mijn kennis deel en de tijd neem voor iedere cursist. Wat voor velen begon als een hobby, groeide uit tot een passie voor fotograferen na het volgen van deze workshop. Dat is waar ik het voor doe! 

Deze workshop kost € 175 (ex BTW). Tijdens de workshop is er volop drinken en wat lekkers. Het enige wat je hoeft te doen is je (opgeladen) camera mee te nemen en een dosis enthousiasme en leergierigheid. Voor de rest zorg ik ;-) Voor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., stuur me een berichtje.

Vind je het fijner om privéles te volgen en om meer de diepte in te gaan in een bepaalde tak van fotografie? Check hier de mogelijkheden.

    © 2019 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.