newborn

_____

Jullie liefde voor elkaar kreeg handjes en voetjes.
Een droom die werkelijkheid is geworden. Zichtbaar geluk!

De tijd dat ze echt klein zijn, duurt maar kort. Wat gaat het snel. Nu nog veel slaapjes en gaapjes,
kleine kreetjes en spartelende beentjes.

Deze tijd kun je stilzetten door ze op beeld te laten vereeuwigen. Beelden die
schoonheid in de meest pure vorm laat zien.

_____

"Grote avonturen beginnen klein"

 • Werkwijze

  Om verzekert te zijn een plekje in mijn agenda, is het fijn als jullie al tijdens de zwangerschap contact opnemen (voor de 36 weken). Zodra jullie kleintje geboren is, hebben we weer contact om de definitieve datum voor de newbornshoot in te plannen. De shoot vindt altijd plaats ná 11 dagen. De reden hiervoor is dat veel pasgeboren baby's rond de 10de dag een regeldag hebben. En voor zowel de baby als voor jullie is het fijn als jullie kleintje zich comfortabel voelt tijdens de shoot.

  Tijdens de shoot leg ik de liefde tussen jullie en jullie kleintje vast, zoals het knuffelen, voeden, het badmoment. Natuurlijk maak ik ook mooie detailfoto's van de handjes, teentjes, de haartjes enz. Alles wat jullie kindje uniek maakt. Natuurlijk horen oudere broertjes en zusjes er ook bij. 
  De plekjes in huis waar we voornamelijk zullen zijn, is de woonkamer, jullie slaapkamer en de babykamer. Ik maak ongedwongen foto's in documentaire stijl. Dat houdt in dat jullie niet hoeven te poseren. We gaan voor echte momenten. Voor een geslaagde shoot, kunnen jullie hier de tips lezen die van toepassing zijn vóórdat de shoot plaatsvindt, als ook tijdens de shoot.
  Zo leg ik al die mooie momenten vast als herinnering voor later, want ze blijven maar zo kort, zo klein. 
 • Tijd

  Een newbornshoot duurt gemiddeld 1,5-2,5 uur. Een baby laat zich niet regisseren. Als hij/zij getroost, gevoed of verschoond moet worden, dan zal de shoot wat langer kunnen duren. Ik pas me aan, aan het ritme van jullie kleintje en we zullen altijd gaan voor comfort, zowel voor de baby als voor jullie. Zo bereiken we het mooiste eindresultaat.

  Na de shoot sla ik direct jullie foto's op 2 plaatsen op. Daarna selecteer ik de mooiste foto's en ga ik deze zorgvuldig bewerken. Dit neemt ongeveer 2-3 weken in beslag waarna jullie minimaal 50 foto's in hoge resolutie in jullie eigen persoonlijke gallery met wachtwoord ontvangen. Ook maak ik een unieke slideshow in 4K kwaliteit voor jullie wat het gevoel van jullie beelden d.m.v. muziek extra zal versterken. Zowel de slideshow als jullie persoonlijke gallery, zijn makkelijk te delen met jullie dierbaren.
  Daarna ga ik beginnen aan jullie album, welke jullie binnen 2-3 weken thuis per post zullen ontvangen. Een tastbare herinnering aan deze mooie tijd.

 • Tips

  De volgende tips dragen bij aan de mooiste foto's:

  - Alles wat ons oog ziet, ziet mijn camera ook. Dus kijk per ruimte even rond wat je niet graag in beeld terug ziet. Denk bijvoorbeeld aan tassen, wasgoed, snoeren etc. Een opgeruimd huis, straalt rust uit in de foto's.
  - In de slaapkamer maak ik vaak mooie detailfoto's van jullie kleintje op het bed. Een wit laken om het matras oogt fris en licht op beeld.
  - De detailfoto's komen beter tot hun recht als jullie kleintje in een rompertje ligt. Omdat kleintjes hun eigen temperatuur nog niet goed kunnen reguleren, moet het minimaal 25-26 graden zijn. Dus stook lekker de kachel op en trek zelf iets koels aan ;-)

 • Investering

  € 349

  - Fotoshoot van 1,5 á 2 uur bij jullie thuis (binnen straal van 10 kilometer vanaf Rijnsburg geen reiskosten, hierna € 0,25 per km).
  - Minimaal 50 met zorg geselecteerde en bewerkte foto's in hoge resolutie.
  - Een unieke slideshow.
  - Een luxe linnen album van 20 x 15 cm met 16 pagina's (=8 spreads).

  Als pakket af te samen met zwangerschapsshoot voor € 625 i.p.v. € 678.

© 2019 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.