zwangerschap

_____

Zo gewenst, dit groeiende geluk in je buik. 

Tijdens deze negen maanden leven jullie toe naar het moment dat jullie kleintje ter
wereld komt.
Ik leg deze bijzondere periode in jullie leven met liefde vast en
breng met mijn beelden jullie weer even terug naar deze tijd.

_____


"Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam"


 

 • Werkwijze

  Tussen de 28-34 weken is vaak de beste periode om foto’s te maken van je zwangere buik. Je buik heeft een mooie ronde vorm, mama's zijn vaak nog redelijk fit en je houdt dan nog niet veel vocht vast, wat in de laatste weken van de zwangerschap bij veel vrouwen optreedt. 

  Als jullie vóór de 24 weken alvast een afspraak inplannen, dan heb ik  gegarandeerd een plekje in mijn agenda. We bespreken samen waar jullie de fotoshoot graag willen laten plaatsvinden. Dit kan zowel thuis als buiten. Thuis kan fijn zijn omdat jullie in jullie eigen omgeving zijn en daar zijn we niet afhankelijk van het weer. Kiezen jullie liever voor een buiten locatie, zoals strand, duinen, bos of een andere plek, dan kan dat uiteraard ook. Foto's tijdens het gouden uurtje, wanneer de zon laag staat, geeft een heerlijke warme gloed en net dat beetje extra's aan de foto's. Hebben jullie nog meer kindjes? Uiteraard maken de broertjes en zusjes deel uit van de shoot. Ook voor hun, is dit een bijzondere periode.

 • Tijd

  Een shoot duurt gemiddeld 1-1,5 uur. Na de shoot sla ik direct jullie foto's op 2 plaatsen op. Daarna selecteer ik de mooiste foto's en ga ik deze zorgvuldig bewerken. Dit neemt ongeveer 2-3 weken in beslag waarna jullie minimaal 50 foto's in hoge resolutie in jullie eigen persoonlijke gallery met wachtwoord ontvangen. Ook maak ik een unieke slideshow in 4K kwaliteit voor jullie wat het gevoel van jullie beelden d.m.v. muziek extra zal versterken. Zowel de slideshow als jullie persoonlijke gallery, zijn makkelijk te delen met jullie dierbaren.
  Daarna ga ik beginnen aan jullie album, welke jullie binnen 2-3 weken thuis per post zullen ontvangen. Een tastbare herinnering aan deze mooie tijd.

 • Tips

  Tijdens de fotoshoot zal ik jullie aansturen en tips geven qua poses. Mijn uitgangspunt is altijd dat jullie je op je gemak voelen bij mij en mijn camera zodat dat terug te zien is op de beelden. We gaan voor een ontspannen en gezellige shoot.

  Hier zijn alvast een aantal tips voordat de shoot plaatsvindt:

  1. De shoot draait om je buik

  Aansluitende kleding zorgt ervoor dat de contouren van je buik goed zichtbaar zijn. Bij wijdvallende kleding kun je de contouren van je buik zichtbaar maken door middel van je handen te plaatsen boven en onder je buik, maar dit valt ook te creëren door middel van een riem of een geknoopt truitje boven je buik.

  2. Rust in je kledingkeuze en sieraden

  Je wilt dat jouw buik de aandacht trekt. Dus probeer kleding met drukke opdrukken, streepjes, logo's, teksten etc te vermijden. Erg opvallende sieraden zijn niet aan te raden, anders zal de aandacht daar snel naartoe gaan. Zeker je handen zullen vaak in beeld zijn, als je je buik vasthoudt. 

  3. Bedenk van te voren welke sfeer je wilt dat de foto's uitstralen

  Aardetinten en donkere kleding, geven contrastrijke foto's. Neutralere kleuren geven iets meer rust in de beelden. Probeer felle en fluoriscerende kleding te vermijden.

  4. Als de shoot thuis plaatsvindt

  Bij jullie thuis zullen de woonkamer, jullie eigen slaapkamer en eventueel de babykamer vooral de plekken zijn waar we foto's gaan maken. Ook in deze ruimtes wil je dat de aandacht naar je buik gaat. Zorg dus voor een opgeruimde plek en probeer te bedenken als je rondkijkt, wat je wel en niet in beeld wilt hebben. Wil je graag foto's met je blote buik maken in mooie lingerie bijvoorbeeld, zorg dan dat de temperatuur in je slaapkamer aangenaam is. 

 • Investering

  € 329

  - Fotoshoot van 1 á 1,5 uur op locatie naar keuze (binnen straal van 10 kilometer vanaf Rijnsburg geen reiskosten, hierna € 0,25 per km).
  - Minimaal 40 met zorg geselecteerde en bewerkte foto's in hoge resolutie.
  - Een unieke slideshow.
  - Een luxe linnen album van 20 x 15 cm met 16 pagina's (=8 spreads).

  Als pakket af te samen met newbornshoot voor € 625 i.p.v. € 678.

© 2019 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.