Abi & Adam
Het vuur kwam weer terug en ze kregen weer zin in hun dag...

In 2020 zouden Abi en Adam, een Engels stel wat in Den Bosch woont, een groot festival bruiloft geven met meer dan 200 mensen. Maar toen kwam Corona roet in het eten gooien. Ze konden niet anders dan hun bruiloft een jaar verschuiven. We dachten allemaal dat 2021 wel weer “back to normal” zou zijn. Maar ook 2021 waren er nog veel beperkingen. Moeilijke keuzes moesten ze maken. Ze wilden groots trouwen, maar dat ging niet. Ze besloten “dan maar” klein te trouwen. Het klonk alsof ze minder zouden genieten. Tijdens ons laatste skypegesprek voor hun bruiloft, heb ik ze kunnen vertellen hoe mooi die intieme bruiloften waren die ik heb mogen vastleggen en benoemde allerlei positieve dingen. Het vuur kwam weer terug en ze kregen weer zin in hun dag!

Een kleine groep familie en vrienden konden overkomen vanuit Engeland om erbij te zijn. Deze groep liet wel zien, dat je helemaal geen grote groep mensen nodig hebt om een knallende bruiloft te hebben. Zoveel gelachen, echt geweldige speeches. Genieten met een grote G zoals ze in Brabant zeggen. Nog even met de draak van Den Bosh op de foto, hun zo geliefde plek.

Ze besloten dat ze een wedding 2.0 wilden houden op 30 oktober 2021 in Engeland zodat alle mensen die er niet bij konden zijn, dan alsnog hun bruiloft kunnen maken. En ik maak een sprongetje, want wedding 2.0 mag ik ook gaan vastleggen in Londen Hampton Court. Can’t wait!

© 2019 Lumi Fotografie. Alle rechten voorbehouden.